Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas ja turvallinen, veitsetön hoito tietynlaisille iho-ongelmille, kuten
rypyt ja juonteet, arvet (aknearvet, raskausarvet, kirurgiset toimenpiteet),
pigmenttimuutokset ja hiusten lähtö.

 


Kliinisten tutkimusten mukaan mikroneulaus on jopa tehokkaampaa kuin kuorivat hoidot, kuten kuoriva laser, mikrokuorinta tai kemiallinen kuorinta.

Mikroneulausrulla tekee ihoon pieniä mikroreikiä. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät terapeuttiset seerumit imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siten huomattavasti ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset osoittavat, että seerumit imeytyvät ihoon jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Mikroneulausasiakkaat tuntevat yleenä vain pientä kipua hoidon aikana. Iho voi punoittaa hetken mutta palautuu hyvin nopeasti ja riski komplikaatioille on minimaalinen. Ihon on täysin normaali jo seuraavana päivänä. Parhaimman tuloksen hoidosta saa sarjahoitona, hoidettavasta alueesta riippuen 3-6 kertaa, mutta jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen tulokset voivat olla huomattavia.

Mikroneulausta ei voida tehdä, jos asiakkaalla on diabetes, tulehtunut iho, ihottuma tai psoriaasis.Kuva ennen ja kolmen käsittelyn jälkeen.

Kuva ennen ja kahden käsittelyn jälkeen.

 
Parturi-kampaamo