LCN-Rakennekynnet

 

LCN on Suomen johtava geelimenetelmä ja jatkuva tuotekehitys takaa, että se on aina askeleen edellä muita. LCN-rakennekynsien tuotekehitys on kohdistetty materiaaleihin, jotka ottavat mahdollisimman hyvin huomioon kynnen luonnollisen rakenteen.

Siksi LCN-menetelmä antaa mahdollisuuden valita jokaiselle asiakkaalle sopivan tekotavan ja materiaalit. LCN-geelien pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei aggressiivisiin kemikaaleihin.

UUDET KYNNET:

Uusia kynsiä tehdessä voit päättää kynsien pituudesta, muodosta ja koristelusta. Geelikynnet suojaavat omaa kynttä ja oikein hoidettuna niistä on sinulle iloa useiksi viikoiksi kerrallaan.

Rakennekynnet ovat erityine apu myös kysnien tai kynsinauhojen pureskelijoille, sekä joidenkin kynsivaurioiden peittämiseen ja korjaamiseen. Kuka tahansa voi siis saada kauniit kynnet ja huolitellut kädet, jotka kestävät arjen askareissa.

OMAN KYNNEN VAHVISTUS:

Jos kyntesi ovat kärjistä liuskoittuvat ja lohkeilevat, kannattaa kokeilla oman kynnen geelivahvistusta. Kynnelle levitetään väritön geeli, joka tasoittaa kynnen epätasaisuuksia ja näin saat luonnolliset ja huolitellut kynnet itsellesi useaksi viikoksi. Kynttä voi lakata normaalisti ja lakka kestää geelikynnellä paremmin kuin omalla luonnollisella kynnellä.

HUOLTO:

Kynnet tulee huoltaa säännöllisesti voin 3-5 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä, kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huollon yhteydessä vanha geelimassa viilataan pois, vauriot korjataan ja kynnelle levitetään uusi geelimassa. Huollon yhteydessä on myös mahdollista muuttaa kynnen muotoa, pituutta sekä koristelua.

Huoltoaika kannattaa sopia aina kynsiä tehdessä. Näin varmistat, että sinulla on aina kauniit ja hoidetut kynnet.